Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 02. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Pár hét alatt öt kilót hízott Demi Moore

Pár hét alatt öt kilót hízott Demi Moore

Rohamos gyorsasággal javul az elvonókúrára vonult Demi Moore állapota. Az étkezési zavarokkal is küzdő színésznő már felszedett pár kilót, és egyre jobb a kedve is.

Demi Moore néhány hete szörnyű állapotban, lesoványodva és elgyengülve került kórházba, mostanra azonban egyre inkább erőre kap annak köszönhetően, hogy megfogadta barátai tanácsát, és elvonókúrára ment. A színésznőnek az orvosok nemcsak függőségei és depressziója legyőzésében segítenek, hanem abban is, hogy úrrá legyen étkezési zavarain, és rövid idő alatt nagyon látványos eredményeket értek el. Demi az ismerősei szerint már felszedett magára öt kilót, és minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon.

"Minden nap háromszor eszik, és már több mint 45 kilót nyom - mondta el egy barát. - Csak a felépülésre gondol, nagyon elszánt. Azon is elgondolkodott már, hogy bent marad még néhány hétig, vagy akár egy-két hónapig is a klinikán. Hosszú ideig kell még pihennie, de egyre jobban van, és egyre jobb a kedve is. Jó úton jár, és nem fogja megszakítani a kezelést addig, amíg készen nem áll."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára