Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Augusztus 30. 10:48, kedd | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Pénteken az Orosháza ellen kezdi a Tatabánya Carbonex KC a bajnokságot

Pénteken az Orosháza ellen kezdi a Tatabánya Carbonex KC a bajnokságot

Szeptember 2 – án, pénteken 18 órától az Orosházi FKSE ellen megkezdi a 2011 – 12 – es férfi kézilabda bajnokságot a Tatabánya Carbonex KC

 Debre Viktor együttese kedden már visszaköltözik a Földi Imre Sportcsarnokba, hogy a megszokott helyen készüljenek a Budapest Bank Liga első mérkőzésére.

Az orosházi és a tatabányai keret is átalakult a nyári szünetben. A Carbonexből távozott Nagy Tamás, Halász Máté, Michal Melus, Marinko Kekezovic, Tomas Urban és Kanyó Bence és Melhardt Márton. Érkezett öt junior válogatott, Bartucz László, Iváncsik Ádám, Takács Bence, Pásztor Ákos és Bodó Richárd. Tatabányán folytatja Rédei István és Kanyó Ádám is. Az edzői stábban is változás történt, hiszen Kanyó Antal a THAC vezetőedzője lett, így Debre Viktor egyedül irányítja a tatabányai csapatot.
A két csapat az előző szezonban 2010. októberében és 2011. februárjában találkozott egymással. Az őszi mérkőzésen a Füzesi Ferenc vezette orosháziak 32 – 24 – re kikaptak Tatabányán. Akkor a kék – fehérek legeredményesebbje Marinko Kekezovic volt 7 góllal. Tomas Urban és Ivo Diaz 5 – 5 találatig jutottak. Az orosháziaknál Lókodi is hét gólig jutott.
Februárban, Orosházán 23 – 27 – es tatabányai győzelem született. Néhány nappal a spanyolországi EHF – Kupa mérkőzést követően Halász és Harsányi volt a leggólerősebb tatabányai, 8 – 8 találattal. A Buday Ferenc irányította Orosháza legeredményesebb játékosa akkor az öt találatig jutó Dukic volt. 

Fotó: Varga Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.