Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 26. 15:47, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Pintér Tenya is Irigy Hónaljmirigy tag lett - VIDEÓVAL

Pintér Tenya is Irigy Hónaljmirigy tag lett - VIDEÓVAL

A februári nagykoncertet követő néhány hetes pihenő után az Irigy Hónaljmirigyes fiúk újra próbaterembe vonultak.

Nincs megállás, a csapat nagy erőkkel készül újabb fellépéseire, ám ahogy ez náluk lenni szokott, a közös próbáról most sem hiányozhatott a humor. Ezúttal a Góliát testű sármőr, Pintér Tenya ihlette meg a srácokat. Húsvét közeledtével eljátszottak a gondolattal, hogyan szavalná kedvenc locsolóversét a szőke Don Juan, ahogy szódásszifonnal a kezében indul locsolkodni.

„A jelmezeket próbálgattam, mikor megtaláltam ezt az izompólót, és hirtelen bevillant előttem Tenya” - kezdte Sipos Peti. „Ő egy olyan karakter, aki mellett nem lehet elmenni, ez ihletett meg engem is. Borzasztóan irigyeljük mindannyian csodálatos férfitestét, szebb, mint egy nőstény Lipicai ló. Mivel Valentin-nap és nőnap is elmúlt már, de nyakunkon a húsvét és ez a következő alkalom, amikor a csajokat ünnepelhetjük, úgy gondoltam, Tenyaként újjászületve elszavalok néhány locsolóverset. A sok fellépés miatt úgysem tudunk majd elmenni locsolkodni” - tette hozzá Peti, akinek hosszú távú célja, hogy Tenyává gyúrja ki magát és a legközelebbi alkalommal igazi kockahasat villantson.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.