Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Július 05. 13:32, kedd | Helyi

Rács mögött a hétvégi házas betörők

Rács mögött a hétvégi házas betörők

Többhetes bűncselekmény-sorozatnak vetettek véget hétfőn a tatabányai rendőrök, miután elfogtak és őrizetbe vettek egy fiatalokból álló csapatot. Tatabánya-Baromállás dűlőben törtek fel hétvégi házakat. Közel 30 bűncselekmény el

A nyomozók helyi elkövetőket kerestek. A házakból elvitt értékek mellett ugyanis kerti medencéket és egyéb használati tárgyakat is elloptak. A „munkamódszerük” alapján a rendőrök feltételezték, hogy ez a csapat járt át Tata-Remeteségbe és Tatabánya-Kertváros kertes házas övezetébe is, ahonnan építőanyagot tulajdonítottak el.

A bűncselekmények helyszínén rögzített nyomoknak, a széleskörű adatgyűjtésnek, a szemtanúk által adott személyleírásoknak köszönhetően a nyomozóknak sikerült beazonosítaniuk a három gyanúsítottat. A náluk tartott házkutatás során több lopásból származó értéket foglaltak le.

Gyanúsítotti kihallgatásuk során elmondták, hogy az eltulajdonított értékek egy részét eladták, nagy részét azonban megtartották saját célra, az építőanyagot például saját házukba építették be.

A három fiatalembert a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.  

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.