Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 05. 13:32, kedd | Helyi

Rács mögött a hétvégi házas betörők

Rács mögött a hétvégi házas betörők

Többhetes bűncselekmény-sorozatnak vetettek véget hétfőn a tatabányai rendőrök, miután elfogtak és őrizetbe vettek egy fiatalokból álló csapatot. Tatabánya-Baromállás dűlőben törtek fel hétvégi házakat. Közel 30 bűncselekmény el

A nyomozók helyi elkövetőket kerestek. A házakból elvitt értékek mellett ugyanis kerti medencéket és egyéb használati tárgyakat is elloptak. A „munkamódszerük” alapján a rendőrök feltételezték, hogy ez a csapat járt át Tata-Remeteségbe és Tatabánya-Kertváros kertes házas övezetébe is, ahonnan építőanyagot tulajdonítottak el.

A bűncselekmények helyszínén rögzített nyomoknak, a széleskörű adatgyűjtésnek, a szemtanúk által adott személyleírásoknak köszönhetően a nyomozóknak sikerült beazonosítaniuk a három gyanúsítottat. A náluk tartott házkutatás során több lopásból származó értéket foglaltak le.

Gyanúsítotti kihallgatásuk során elmondták, hogy az eltulajdonított értékek egy részét eladták, nagy részét azonban megtartották saját célra, az építőanyagot például saját házukba építették be.

A három fiatalembert a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.