Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Április 23. 09:54, kedd | Helyi sport

Richter Tibor ökölvívó emlékverseny

Richter Tibor ökölvívó emlékverseny

2013.04.20-án a Tatabányai Sport Club ökölvívó edzőtermében került megrendezésre a Richter Tibor emlékverseny.

A versenyt Sámuel Botond a TSC elnökének köszöntője nyitotta meg, aki üdvözölte a verseny névadójának tiszteletére megjelent ökölvívókat továbbá beszélt az egyesület munkásságáról, jövőbeni terveiről.
Az eseményre 10 klubból összesen 88 fő jelezte részvételi szándékát, melyből végül a mezőny 40 főre szűkült. A népes nézőközönség így 20 pár mérkőzését szurkolhatta végig.
A helyszínre érkezett klubok között üdvözölhettük: Köszeg, Székesfehérvári Varkocs, Budapest Honvéd Sashegy, Tata, Oroszlány, Budapest Kőbánya, Budajenő, Csepeli boksz klub és Tatabánya csapatát.
A 20 pár mérkőzésből 15 fő tatabányai versenyző lépett a kötelek közé, akik a verseny névadójához hasonlóan vagányan és harcosan küzdöttek a szorítóban.
Tatabányai versenyzők: Vörös Róbert, Óvári Martin, Sipos János, Vörös Márton, Váradi Renátó, Tóbiás Noel. Edzőjük Kalló László és Kardos József.
Továbbá Varga Béla, Bihari Ferenc, Szilágyi Árpád, Fekete Gábor, Jegyinák Vendel, Berta Márk, Csímár Dávid, Bende Attila és Tar Sándor. Edzőjük Berki Károly és Pulai János.
A verseny főbírója Gaál Tibor nemzetközi AIBA bíró, a zsűri elnöke Rózsa András és nem utolsó sorban a vezető illetve pontozó bírók Babai Sándor, Udvari Attila, Túrós Arnold, Horváth Tibor és Csokor Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.