Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Szeptember 26. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Rippelék megmutatták óriás Rudijukat

Rippelék megmutatták óriás Rudijukat

Nemcsak az egyik legegészségesebb, de minden bizonnyal az egyik legérdekesebb hétvégéjükön vannak túl azok a sportszerető hazai sztárok, akik kilátogattak a FitBalance rendezvényére.

Bíró Ica, Ungár Anikó, Nagy Adri, VV Laci, Szunai Linda, Fodor Zsóka, de még Schmuck Andor is falatozott abból az óriás rudiból, amit a Rippel fivérek mutattak be a Millenáris színpadán.

Az erőemelő fivérek nevéhez már több Guiness rekord is kötődik, így nem volt kérdés, miért épp ők szeletelik fel a világ legnagyobb - több mint 1500 darab Túró Rudinak megfelelő - rúdját.

Bíró Ica szerint a fejünkben dől el sok minden, ezért javasolta, hogy a közönség is bátran kóstolja meg a finomságot.

- Mindent szabad. Ha azzal a gondolattal eszem, hogy én ettől karcsúsodok, akkor ez válik valóra. Váljon egészségünkre - mondta a fitneszlady, aki láthatóan most is bombaformában van, s a legtöbb sporteszközt is ő próbálta ki a hírességek közül.

Ungár Anikó sajnálta, hogy nem laza ruházatban érkezett az eseményre, hiszen úgy ő is belevethette volna magát a sportba. Vele ellentétben a 2011-es Miss World Hungary kellő lazasággal találta fel magát.

- Mindig is sportoltam. Sokáig röplabdáztam, versenyszerűen. Már lassan két éve, hogy abbahagytam, így nyilván kevesebbet sportolok - akkor minden nap volt edzés -, de most is igyekszem. Kipróbálok, amit csak tudok. A csapatsport nagyon bejött, próbálkoztam aerobikkal, konditeremmel is, kangooztam, legutóbb a speedfitnesst próbáltam ki. Mindenbe belekóstolok... - magyarázta a STOPnak Szunai Linda, aki szintén csatlakozott a "Sztárok az egészségért" programhoz.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára