Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2018. Január 28. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Saját pincéjében termesztette a füvet a díler

Saját pincéjében termesztette a füvet a díler

A gödöllői rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy domonyi férfit.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy domonyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a Domonyban található háza pincéjében termesztette a kábítószert, ahol a rendőrök január 26-án délelőtt házkutatást tartottak. Az ingatlanban a növények termesztéséhez szükséges eszközöket, berendezéseket és vegyszereket, valamint kábítószergyanús növényeket és növényi anyagmaradványokat foglaltak le. Ez utóbbiakról a kirendelt szakértő előzetes véleményben megállapította, hogy kábítószernek minősülnek. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a férfi a marihuánát korábban több alkalommal más személy részére is értékesítette.

A 28 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.