Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. December 11. 12:50, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

A Samsung Tajvanban mutatta legújabb okostelefonját, a Galaxy J-t, melynek erőteljes felszereltsége a Galaxy S4-hez áll közelebb leginkább.

Samsung Galaxy S4 új köntösben - akár ezt is mondhatnánk az új Galaxy J nevet viselő okostelefonra, hiszen a minap bemutatott készülék rengeteg dolgot örökölt az idei év zászlóshajójától. Az 5 colos Full HD kijelző mellett négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 3GB RAM-mal, Android 4.3 Jelly Bean (később 4.4 KitKat-re frissíthető) operációs rendszerrel találkozhatunk. A kijelző fölött 2 megapixeles, a telefon hátulján 13 megapixeles, LED-vakus kamera figyel. A Galaxy J rendelkezik NFC és LTE funkciókkal, microSD kártyahellyel, valamint egy 2.600mAh teljesítményű akkumulátorral is.

Samsung Galaxy J - bivalyerős újdonság a Samsung gyárából

A Samsung Galaxy J két különböző színben, rózsaszínben és fehérben dobják hamarosan piacra Tajvanban. Ára 21.900 tajvani új dollár, vagyis kb. 170.000 Ft lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.