Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. November 08. 13:15, kedd | Helyi sport

Schirilla György ötnapos futása

Schirilla György ötnapos futása

"Schirilla György öt napos futása a cukorbetegekért!" elnevezésű nagyszabású sport rendezvény záró szakaszában érkezik meg Tatabányára, november 13-án, vasárnap 9.10 órakor. A Jubileum parkban találkozik a Sprint Futóklub és a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub képviselőivel, majd a Herman Ottó Általános Iskola diákjaival a Csónakázó-tó körül egy rövid futással hívják fel a figyelmet a cukorbetegség korai felismerésének fontosságára.

Ezt követően a Jubileum parknál emlékszalagot kötnek fel arra a kopjafára, amelyre az öt nap alatt minden, a futás során érintett település a maga szalagját elhelyezte. A helyi program befejezése után Schirilla György tovább indul Budapest irányába, ahol a Syma Csarnokban fejezi be a hosszú futást.

A szervezők örömmel várják azokat, akik szívesen csatlakoznának a kocogáshoz, a nemes cél érdekében, valamint a cukorbetegségben érintett személyek részvételére is számítanak. A résztvevők Schirilla Györgytől emléklapot vehetnek át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.