Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Április 02. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Schobert Norbi kiborult

Schobert Norbi kiborult

A fitness guru besokallt. Elege van, hogy még a hétvégéket sem tudja nyugodtan tölteni a családjával.

Saját közösségi oldalán tette közzé Norbi a következőket: "Elég!!!!!! Utálom, hogy a mobil korszak mindig belerondít az életembe, de egyben fontos eszköz is. Megcsörren este, ha fürdetünk, ha éppen átöleljük egymást, ha éppen fontos emberrel beszélünk, ha edzünk, ha zuhanyozunk, ha vásárlunk. A rezgő is zavar. Ennek vége! Határozottan kérem, csak a családtagjaim, a két cégvezetőm és a max. két Barátom hívjon fel! Én is így fogok mindenkivel tenni.

Mi a megoldás? Egy olcsó sms előtte, hogy ki, röviden miért kér visszahívást. Ez az sms pont annyiba kerül, mint az első 30 mp-ben magyarázkodni. Akivel akarok beszélni, azt fel fogom hívni, aki üzent és nem hívom vissza, az pedig tegye oda, ahová tenni kell és mellőzzön az ügyben."

Norbi korábban mindig készséges volt, szívesen segített másoknak, éppen ezért meglepő ez a kirohanása. Kérdés, ez milyen hatással lesz rá és a munkájára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.