Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 24. 00:00, vasárnap | PR

Sensolite polarizált fényterápiával az allergia ellen

Sensolite polarizált fényterápiával az allergia ellen

Fénnyel az allergia ellen, búcsú a gyógyszerektől

Fogalmazhatjuk meg röviden a Sensolite kúraszerűen alkalmazott egésztest polarizáltfény-kezelés várható jótékony hatásait, melyet Tatabányán, a Sensolite Egészségcentrumban tudnak kipróbálni az érdeklődők.
Egyes becslések szerint Magyarországon a lakosság közel fele szenved valamilyen allergiás betegségben. Sokan rettegve várják, és élik át az allergiaszezont: tüsszögnek, viszket a torkuk, folyik az orruk, bedagad és ég a szemük, a gyermekek síróssá, nehezen kezelhetővé válnak, míg a felnőttek nem tudnak kellő figyelmet fordítani a munkájukra, sem a körülöttük élőkre. Röviden: a beteg számára beszűkül az élet. Bár az érintettekről pontos számadatot nem tudni, azonban a tendencia évről évre nő. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója: a szervezet károsnak minősít és elkezd küzdeni olyan, egyébként ártalmatlan dolgok ellen is, mint a virágpor, a házi por vagy az állatszőrök.
Gyógyulás és madárcsicsergés a fénykagylóban
Az 1000 db speciális LED fényforrás segítségével működő orvostechnikai eszköz révén az emberi test teljes felületére hat a polarizált fény, mely globális biostimulációs hatást fejt ki, vagyis az egész szervezetben megindítja az öngyógyító folyamatokat, a szervezet öngyógyító képessége felerősödik, és ez több gyógyító és jótékony hatás mellett az allergiás reakciókra is kedvező hatást gyakorolhat.

Akik el szeretnék kerülni a különféle gyógyszerek mellékhatásait, és jelentős javulást szeretnének elérni, a feltaláló, Fenyő Márta a következőket tanácsolja : „A kellemetlen allergiás tünetek tapasztalataink szerint akár meg is előzhetők, a már jelen lévő tünetek pedig enyhíthetők! Megelőzéshez, a tünetek várható beindulása előtt 1 hónappal kezdje el a rendszeres Sensolite fénykezelést. Tünetek enyhítése céljából érdemes megkezdeni a fénykezelést akkor is, amikor a tünetek már megjelentek. E téren is kiváló tapasztalataink vannak!”* : pl.B.Z.-né a Fenyő Mártaáltal javasolt dozírozásban kezdte el a kezeléseket még a tünetek megjelenése előtt, teljesen tünetmentesen vészelte át az allergiaszezont, nem szedett semmilyen gyógyszert, csak orrsprayt használt időnként. „…el se merem hinni, de végre élvezem az év ezen időszakát, egyszerűen csodálatos.”
*Teljes körű információért kérjük, kattintson a www.sensolite.hu/terapiak címre!

Aktuális pollen jelentés: ITT

Töltse fel szervezetét a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizált fényterápiával és felejtse el az allergia okozta kellemetlenségeket.

Szeretettel várja Önt is a Sensolite Egészségcentrum, Tatabányán, Köztársaság u.1/a-ban akciós allergia bérleteivel.

Sensolite Tatabánya Egészségcentrum,
34/309-500
www.sensolite.hu/tatabanya;
facebook.com/sensolite.tatabanya
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről