Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 05. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Sokkot kaptak a Szex és New York sztárjának ikrei

Egy hete már, hogy átsöpört New York felett az Irene névre hallgató hurrikán, ám a sztárok lelkében mélyebb nyomott hagyott, mint a metropolisz utcáin.

 Sarah Jessica Parker nem csak a Szex és New York sztárjaként kötődik a világ egyik leghíresebb nagyvárosához, hanem a magánéletben is itt lakik. Párjával, Matthew Broderickkel már napokkal korábban készültek a viharra. Temérdek élelmiszert halmoztak fel, végül az utolsó éjjelen az ablakokat is bedeszkázták.

De még így is félelmetes hangok rémisztgették a sztárpárt és gyerekeit. Az ikrek, Marion és Tabitha a szörnyű zörejektől annyira megrémültek, hogy szűnni nem tudó sírógörcsöt kaptak. Ami nem is csoda, hisz odakint fákat csavart ki a tomboló szél. Parker gyerekei két napig nem voltak hajlandóak megszólalni félelmükben. Így Parker úgy döntött, gyerekpszichológushoz viszi őket, mert nem szeretné, ha maradandó lelki sérülést szenvednének Irene okán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.