Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Április 05. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

Sokkot kaptam - Alekosz összetörte a nyereményautót

A VV4 győztese majdnem a fogát is otthagyta nyereményautójában, amit még az RTL Klubtól kapott. Alekosz figyelmetlensége miatt szenvedett balesetet, a hirtelen fékezés következtében. Az autóban jelentős kár keletkezett.

- Mindig figyelmesen vezetek, igyekszem betartani minden szabályt, azonban ez most kevésnek bizonyult. Hátulról belejöttek a nyereményautómba, amiben jelentős kár keletkezett. Az autóm hátulja teljesen tropára ment, a lökhárító a felismerhetetlenségig roncsolódott. Ezelőtt még sohasem volt balesetem, így nagyon megijedtem. Olyan erővel csapódott belém a kocsi, hogy azt hittem, nem marad épen egyetlen porcikám sem. Az ütközés utáni pillanatban azt sem tudtam, hol vagyok, szó szerint sokkot kaptam - kezdte az Új Ásznak Alekosz, aki keményen a pénztárcájába nyúlhat, mire megjavítják az autóját, amit egyébként az RTL Klub visszakövetel tőle, hiszen a görög átpártolt a konkurens csatornához.

- Parkolóhelyet kerestem, és amikor végre hosszú idő után találtam egyet, hirtelen belefékeztem, hogy be tudjak állni, erre a mögöttem lévő kocsi belém jött. Egyértelműen az én hibám volt a baleset! Körülbelül kétszázezer forintos a károm, de a végösszeg majd akkor derül ki, ha elhozhatom a szervizből, ám arra még várhatok pár napot, addig jármű nélkül maradok - folytatta az okostojás.

- Nem hívott rendőrt a fiatalember, mivel az ő kára nem jelentős. Pénzt sem kért tőlem, pedig nem álltam volna ellen, hiszen miattam történt a karambol. Kiszálltam, beszéltünk pár mondatot a sráccal, megnéztük, hogy kit mekkora veszteség ért, majd továbbhajtottunk. Nekem természetesen le kellett mondanom minden aznapi programomat - mesélte a napilapnak a szerencsétlenül járt valóságshow-hős.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.