Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Április 07. 06:00, vasárnap | Külföld
Forrás: MTI

Súlyos buszbaleset történt egy kelet-szlovákiai településen

Súlyos buszbaleset történt egy kelet-szlovákiai településen

Háromra emelkedett a kelet-szlovákiai Szepesváralján szombaton történt baleset halálos áldozatainak száma: egy hirtelen megindult várakozó autóbusz elgázolta az előtte álló fiatalokat

- jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A baleset áldozatai és sérültjei egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői közül kerültek ki, amelyet a hétvégén a szepességi településen tartanak - közölte a szlovák belügyminisztérium a hírügynökséggel.

Az első jelentések szerint a balesetnek két halálos áldozata és hét sérültje volt. A délután folyamán Sutaj Estok belügyminiszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: a tragédia halálos áldozatainak száma háromra emelkedett, egy sérült pedig válságos állapotban van, az életéért küzdenek a kassai kórházban.

A baleset kiváltó okát - azt, hogy miért indult el az álló autóbusz - még vizsgálja a rendőrség.

Címkék: buszbaleset, szlovákia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.