Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2013. November 17. 08:47, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Sűrű köd miatt nem tudnak leszállni a repülők Budapesten

Sűrű köd miatt nem tudnak leszállni a repülők Budapesten

Sűrű köd miatt nem tudnak leszállni a repülőgépek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A közelkörzeti légiforgalmi irányítás még szombat késő éjjel azt közölte a pilótákkal, hogy a látótávolság 100-175 méter körül van és reggelig nem várható javulás. A flightradar24.com online radarképe szerint a British Airways londoni, a Lufthansa frankfurti, a Wizz Air lárnakai, barcelonai, tel-avivi, nápolyi és valettai járata is Bécsben szállt le, utóbbi hidraulikaproblémát is jelzett. Az Aeroflot moszkvai járata Belgrádban landolt, a Lufthansa Münchenből érkező Airbus A320-asa először Bécsbe kért kitérőt, majd visszatért a bajor városba. A KLM amszterdami járata megpróbált leszállni, de sikertelen megközelítés után szintén Bécsbe kért kitérőt. A Ryanair londoni és brüsszeli járatai, valamint a Wizz Air római gépe Pozsonyban landolt. Menetrend szerint a következő gép az Onur Air török légitársaság Antalyából érkező járata lesz reggel fél kilenckor.

Címkék: Közlekedés-légi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:10, kedd | Belföld

Lázár János: augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál

Augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál, és nagy bejelentések várhatóak a minisztériumban Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfői Facebook-posztja szerint.

2024. Július 30. 08:08, kedd | Belföld

Budapesten és száznyolcvan településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Tíz vármegye száznyolcvan településén és hat budapesti kerületben, összesen negyvenezer hektáron folytatódik a szúnyoggyérítés a héten; a gyérítést végző járművek az esti és az éjszakai órákban dolgoznak

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.