Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Február 14. 09:12, kedd | Helyi

Sváb Kupa: a kicsiknél töretlenül menetel a Vértesi Erőmű

Sváb Kupa: a kicsiknél töretlenül menetel a Vértesi Erőmű

Várgesztesen rendezték meg szombaton a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna 15. sorozatának harmadik állomását, amely az utánpótlás korosztályban nem hozott meglepetést, az öregfiúknál annál inkább.

A gyerekeknél a Vértesi Erőmű töretlenül menetel az idei sorozatban, ezúttal 10-0-s győzelemmel kezdtek a Kecskéd ellen, később a Vértessomló felett arattak 3-0-s győzelmet. Bár egy ideig úgy tűnt, a Környének sikerül megszorongatnia az erőmű gárdáját, a találkozót a tabella élén álló tatabányai csapat nyerte 2-1-re. A környeiek edzője, Raffainé Békefi Alexandra a forduló után ezt úgy értékelte, hogy a gyerkőcök mintha a harmadik meccsükre jöttek volna tűzbe. Az elsőn ugyanis 0-0 arányban egalizáltak a Vértessomlóval, s elképzelhető, hogy a Kecskéd elleni sikert túlzottan is a zsebükben érezhették, mert vereséget szenvedtek el 2-1 arányban. A Vértessomló 2-0-s győzelemmel hozta a kecskédiek elleni meccset, így ezt a fordulót 1 ponttal a Környe zárta a negyedik helyen. Harmadik lett a Kecskéd, második a Vértessomló, s immár kimondható, hogy a Vértesi Erőmű bebetonozta magát az első helyre.
Az öregfiúk délutáni összecsapásai során a múlt héten még gyengén muzsikáló házigazdák mintha megtáltosodtak volna. Az első találkozón 4-1 arányban múlták felül a Vértessomlót, második meccsükön – amely a hazai szurkolók értékelése szerint hangulatában a Bajnokok Ligájában is megállta volna a helyét – 5-5 arányú döntetlent értek el a tavalyi bajnok Kecskéd ellen, s végül 5-4-re győzték le Környét. Ez utóbbi együttestől a kecskédiek is elrabolták a 3 pontot 2-1-es győzelmükkel, a környeiek viszont alaposan kinyitották gólzsákjukat a Vértessomlóval szemben: 9 gólt szereztek és hálóőrük csupán egyet kapott. A láthatóan cseregondokkal küzdő somlóiakat a kecskédiek is megsorozták: 10-1-es győzelmet arattak felettük.
A várgesztesi fordulón az öregfiúknál a vendéglátók 7 ponttal zártak az élen, két győzelmével a második helyen végzett Környe, 4 ponttal lett a harmadik Kecskéd, s pont nélkül a negyedik Vértessomló. A Sváb Kupa záró fordulóját Kecskéden rendezik meg február 18-án.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.