Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Február 05. 09:48, csütörtök | Helyi sport

Sváb Kupa: az élen nincs változás

Sváb Kupa: az élen nincs változás

Az U11-es korosztályú labdarúgóknál továbbra is a Környe, míg az öregfiúknál változatlanul a Kecskéd áll az élen a Sváb Kupa II. fordulója után

A mérkőzéseknek ezúttal a környei általános iskola tornaterme adott otthont szombaton: délelőtt a gyerekek, délután a „nagyok” rúgták a bőrt.
Az utánpótlás meccsein ezúttal nem nyíltak túl nagyra a gólzsákok szájai, a legtöbb találat 3-3 volt két mérkőzésen, a fiatalok a hat mérkőzés során összesen 12 alkalommal rengették meg a hálót. Ettől függetlenül persze pörgött a játék, még ha olykor egy-egy csúnyább esés, vagy „találkozás” után el is törött a mécses kis időre. A házigazdák végül a Kecskéd és a Vértesi Erőmű csapatát is felülmúlták. A környeieket csupán a vértessomlóiaknak sikerült megszorongatniuk, a meccs 1-1-es döntetlennel zárult, így a szombati vendéglátók már 13 ponttal állnak az élen. Míg két hete a Vértesi Erőmű a 4. helyen zárt, Környén a másodikra tornázta fel magát, s összesítésben is ott tanyázik. A Vértessomló megőrizte harmadik helyét, a Kecskéd viszont a forduló eredményeit és az eddig szerzett pontszámokat tekintve is a negyedik helyre szorult.
Délután az öregfiúk csaptak össze, s a tavalyi kupagyőztes ezúttal is brillírozott. A Kecskéd a nyitómérkőzésen – a mindkét oldalon – a hatalmas kapufákkal, gólhelyzetekkel, ziccerekkel tarkított, ámde 0-0-ával záruló térfélcsere után 5-0 arányban múlta felül a Környét, s a folytatásban sem talált legyőzőre. A forduló során a listavezető kilenc, a Vértessomló hat, Környe három pontot szerzett, a Várgesztes pedig annak ellenére nullát, hogy győzelmet is elkönyvelhetett. A gesztesiek gólszerzéseit ugyanis nem vették figyelembe a szervezők, mivel nem csak az öregfiú mérkőzések szabályainak megfelelő sportolók vettek részt a mérkőzéseken a csapat tagjaiként. Az összesítés szerint a következő, február 7-ei, kecskédi fordulót az akkori házigazdák (16 pont) várják az élen, második helyen a Vértessomló (9 pont), s még a most szombati „nullás” teljesítményével is a harmadikon a Várgesztes (5 pont), míg a negyediken a Környe (4 pont).

Címkék: környe sváb kupa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.