Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 15. 12:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szabálytalan parkolás buktatta le a drogdílert

Szabálytalan parkolás buktatta le a drogdílert

Mozgáskorlátozott helyen parkolt, igazoltatták, majd kábítószert találtak nála és lakásán is. A külföldi férfit letartóztatták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi rendőrei augusztus 6-án éjjel a belvárosban igazoltattak egy autóst, mivel az jogosulatlanul mozgáskorlátozott helyen parkolt.

Kiderült, hogy a kocsi a forgalomból ki volt vonva, és a szerb állampolgárságú járművezetőnél több mint 19 gramm kiporciózott kokaingyanús anyagot találtak. Az autó átvizsgálása során az egyik ajtó tárolórekeszéből további 46 gramm kábítószergyanús folyadék is előkerült – közölte a rendőrség.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi VII. kerületi tartózkodási helyén, ahol az elsődleges adatok szerint közel 32 gramm, gumikesztyűkbe csomagolt kokaint, valamint a kábítószer árusításához, adagolásához használt eszközöket, továbbá egy gáz- és riasztófegyvert, egy puskát, lőszereket (köztük éles lőszert), sokkolót, mobiltelefonokat és különféle potencianövelő szereket foglaltak le.

A forgalomból kivont kábítószer és potencianövelő szerek feketepiaci értéke közel kétmillió forint.

A budapesti rendőrök a 60 éves férfit előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság augusztus 8-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.