Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2011. Augusztus 22. 09:38, hétfő | Helyi

Szent István napját ünnepeltük (képgaléria!)

Szent István napját ünnepeltük (képgaléria!)

Rekordszámú látogató kereste fel a Millenniumi Közparkot az idei Szent István Napokon. A kulturális közösségi rendezvény nem csak a tatabányaiakat, a térség településeinek lakóit is odavonzotta a Csónakázó-tóhoz.

Nagy sikere volt a Múltunk és Jövőnk Egyesület mindkét napi, a honfoglalás korát megidéző hagyományőrző programjainak. A kicsik és nagyok örömmel próbálták ki az íjászatot, nézték meg a baranta harcművészeti tornát, foglalkoztak a rovásírással, tekintették meg a honfoglalás korabeli jurta és életmód bemutatót.

A Csónakozó-tó mellett voltak népi játékok, kézműves mesterek is megmutatták tudásukat, a gyermekeknek játszóház, a bátrabbak a kalandparkban is kipróbálhatták ügyességüket. Ezzel együtt kellemes környezetben ehetett-ihatott az, akinek ehhez volt kedve.
A koncertek sorából néhányat megemlítve: jó hangulatot teremtett az Alma együttes, a CimbaliBand, Korpás Éva, a Balkan Fanatic és Nagy Feróval a Beatrice. Nem maradhatott el a huszadikai tűzijáték sem, amely ebben az évben is látványos meglepetésekkel szolgált a parkot és tó környékét szinte zsúfolásig megtöltő ünneplő tatabányaiaknak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:46, péntek | Helyi

SZEMTANÚKAT KERESÜNK!

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben kérik a tatabányai rendőrök a lakosság segítségét

2022. Október 13. 14:49, csütörtök | Helyi

Veszélyes előzés - Kamerafelvétel alapján indított eljárást a rendőrség

Fedélzeti kamerafelvétel alapján indult büntetőeljárás - a balatonalmádi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és gyanúsítottként kihallgatták a 710-es úton szabálytalanul előző autóst.

2022. Október 07. 09:07, péntek | Helyi

15 méter mély kútból mentettek ki egy tacskót a tűzoltók

Egy tizenöt méter mély kútba esett Udvaron egy kutya.

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.