Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Június 30. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: orientpress

Szerdától igazi strandidő lesz

Szerdától igazi strandidő lesz

Vasárnap még felhős lesz az ég, helyenként zivatarok is kialakulhatnak, hétfőtől viszont napos időre számíthatunk, a hőmérséklet fokozatosan 29 fokig emelkedik - ígéri előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Vasárnap a napsütést gomolyfelhők zavarhatják, melyekből elszórtan - nagyobb eséllyel északkeleten - fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 24 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Hétfőn többórás napsütésre számíthatunk, melyet csak néha zavarhatnak felhők. Csupán elvétve alakulhat ki zápor. Melegszik a levegő: délután 25 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden és szerdán derült időre van kilátás, miközben tovább erősödik a nappali felmelegedés. Kedden 27, szerdán már 29 fok körül várható a csúcsérték, azaz visszatér az igazi strandidő.

Csütörtökön és pénteken ugyan gyakrabban növekedhet meg a gomolyfelhőzet, csak egy-egy frissítő zápor, zivatar fordul elő. További melegedés valószínű: országos hőség alakulhat ki, a meleg nyári idő pedig a folytatásban is kitart –derül ki az előrejelzésből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 08:12, szerda | Belföld

Profession.hu: a magyar munkavállalók elsősorban a bér alapján választanak munkahelyet

A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen

2024. Július 24. 08:05, szerda | Belföld

Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe

Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe

2024. Július 24. 08:03, szerda | Belföld

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.

2024. Július 24. 08:00, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a beruházásösztönzési stratégia fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll

A kormány beruházásösztönzési stratégiájának fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll, a cél elősegíteni a régióbeli vármegyék iparának gyors fejlődését