Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2011. Október 06. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexfüggő az énekesnő

Szexfüggő az énekesnő

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Pink azért vállalta el a szexfüggő szerepét egy most készülő filmben, mert szerinte ez a karakter olyan, mintha róla mintázták volna.

Már most a jövő év egyik legjobb vígjátéknak tartják a Thanks For Sharing című filmet, amelyben az egyik főszereplő Pink. A forgatókönyv három szexfüggő ember történetét mutatja be, akik megpróbálnak kigyógyulni a betegségükből. "Mintha nekem írták volna Dede szerepét - mondta Pink. - Azért mondtam igent egyből, mert tudtam, hogy kényelmesen érzem magam ennek a karakternek a bőrében. Át tudom érezni, min megy keresztül."

Bár az énekesnő egyetlen szóval sem mondta, hogy szexfüggő lenne, mégis mindenki így értette a nyilatkozatát. Pink azonban nem kezdett magyarázkodni. "Mindegy, mit gondolnak. Legalább addig is a filmről beszélnek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.