Városlista
2024. szeptember 12, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Február 02. 11:10, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Sziget - Robbie Williams lép fel a mínusz egyedik napon

Sziget - Robbie Williams lép fel a mínusz egyedik napon

A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója, Robbie Williams ad koncertet a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 10-én. A brit énekes a Let Me Entertain You című turnéjával jön Budapestre.

Robbie Williams, aki eddigi turnéin rendszeresen stadionokat töltött meg, most végre néhány fesztiválkoncertet is bevállalt, így a Sziget közönsége az elsők közt élvezheti az énekes legnagyobb slágereit egy speciális hangulatú közegben - közölte Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.
Az előadónak eddigi szólókarriere során 11 albuma jelent meg, többször nyerte el a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. 2006-ban egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el koncertjeire, ami a mai napig rekord. Az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 ezer néző látta őt Knebworth-ben.
Gerendai Károly, a Sziget főszervezője elmondta: mivel a hetijegyesek is várhatóan nagy számban fognak kimenni a mínusz egyedik napi Robbie Williams-koncertre, összesen 25 ezer napijegyet adnak ki augusztus 10-re.
"Az első 10 ezer darabot early bird áron, 18 ezer forintért, egy átlagos Sziget-napijegy áráért lehet megvásárolni. Később 20 ezer forint lesz a jegy erre a napra, a készlet erejéig. A hetijegyeseknek ajándék ez a koncert, mert a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes" - tette hozzá Gerendai Károly.
A szervezők további koncerteket ígérnek a mínusz egyedik napra.
A 41 születésnapját február 13-án ünneplő Robbie Williams legutóbb tavaly áprilisban lépett fel Magyarországon: a Papp László Budapest Sportarénában Swing Both Ways Live című koncertshow-ját mutatta be.
A Take That egykori tagja mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában. A Robbie Williams-szel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország célja az albán európai uniós csatlakozási fejezetek megnyitása

Magyarország célja az albán európai uniós csatlakozási fejezetek első három csoportjának megnyitása még hazánk idei soros elnökségi időszaka alatt

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Belföld

ingatlan.com: másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata

Adataik szerint szeptember közepén több mint 8100 új lakást, és házat kínáltak eladásra az országban, ami másfél évtizede nem látott szintet jelent.

2024. Szeptember 11. 06:00, szerda | Belföld

EU-elnökség - Kovács Zoltán: logisztikai kihívások, ambiciózus magyar program

A magyar EU-elnökség hatalmas logisztikai kihívást jelent, miközben a kormány ambiciózus programot szeretne megvalósítani ebben a fél évben. Erről Kovács Zoltán államtitkár beszélt kedden Budapesten egy rendezvényen.

2024. Szeptember 11. 06:00, szerda | Belföld

KSH: augusztusban 3,4 százalékkal nőttek az árak

2024. augusztusban az egy évvel korábbiakat átlagosan 3,4 százalékkal meghaladták, júliushoz viszonyítva átlagosan nem változtak a fogyasztói árak - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).