Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2015. Június 09. 00:00, kedd | Helyi

Színes kerítés várta a bölcsődéseket

Színes kerítés várta a bölcsődéseket

Bölcsődében önkénteskedtek a Budapest Bank munkatársai

A Tatabányai Módszertani Bölcsőde több száz méter hosszú kerítését festették le a Budapest Bank helyi fiókjának és Vállalati Üzletközpontjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretén belül. Az eseményt a pénzintézet idén tavasszal minden eddigi rekordot megdöntve összesen 28 helyszínen rendezi meg.

A Budapest Bank nemcsak a pénzügyek terén, hanem a társadalom és a környezet javítását célzó kezdeményezések kapcsán is fontosnak tartja a felelős gondolkodást. Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot másfél évtizede, évente két alkalommal. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósításához. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz.

„A Tatabányai Fiók és Vállalati Üzletközpont munkatársai is izgatottan várták az eseményt. Az akcióhoz idén először csatlakozva a Tatabányai Módszertani Bölcsőde hosszú, rozsdás kerítését festettük le. Reméljük, az intézménybe járó gyermekeknek is tetszeni fog a színes végeredmény” – mondta Varga Lilla, a pénzintézet Tatabányai Fiókjának vezetője.

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 24 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t