Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2012. Május 23. 11:50, szerda | PR

Sziromból csiszolt gyöngyszem Tatán

Sziromból csiszolt gyöngyszem Tatán

Azt hiszem megtaláltam azt a boltot, ahova akkor is bemegy az ember, amikor nem is szeretne vásárolni, de ha egyszer átlépi a küszöböt, a látvány, az illat, az eladó kedvessége és hozzáértése, annyira magával ragadó, hogy nem telhet el olyan hét, hogy ne keresné fel újra és újra.
Ez a kis takaros üzlet, egy virág üzlet! De nem ám csak egy ilyen-olyan virágbolt, ez inkább egy otthon a virágoknak, ajándékoknak, virágkötészetről szóló könyveknek, vagy inkább egy igazán ízlésesen berendezett csodakuckó! A főútról kitűnik a meleg sárgára festett házikó, amin ott díszeleg egy egyszerű, de sokatmondó felirat: *VIRÁG* EZ CSAK TERMÉSZETES... ARTBORETUM. A különleges virágoktól a magas színvonalú virágkötészetig (mondhatnám, virágköltészetig), mindent megtalál aki erre jár.
A vendégeket nem cukorkával fogadják, hanem fényesre törölt friss ropogós almával kínálják, sőt még kényesen odafigyelnek arra is, hogy minél kevesebb ökológiai lábnyomot hagyjanak a világban. Ez azt jelenti,hogy semmilyen műanyag díszítést, csomagolást nem használnak, hanem inkább a könnyen lebomló papírt részesítik előnybe.
Ide érdemes betérni akkor is, ha nincs névnapja vagy születésnapja a családban senkinek, mert biztos vagyok benne, hogy nemcsak egy piros almával a kezében lép ki az üzletből, hanem tele élménnyel, ötlettel illetve valamilyen színes virággal indul hazafelé.

Rózsa ha nem volna,
talán nyár se volna,
pille nem csapongna,
madár se dalolna!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 15. 10:52, kedd | PR

K&H: a gyerekek bevásárlókosarán is jól látszik a drágulás sokkal kevesebb kakaós csigára elég a zsebpénz

A fiatalabb korosztály az elmúlt hónapokban a saját maga is megtapasztalta, hogy mit jelent az infláció