Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Augusztus 27. 09:45, kedd | Helyi sport

Szombaton rangadó hazai pályán!

Szombaton rangadó hazai pályán!

Ismét változásokkal futott neki a Fejér Megyei Női Labdarúgó Bajnokságnak a Környe SE kétszeres bajnok női focicsapata, ám ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy már az első fordulóban lehengerlő győzelmet arasson

A hölgyekre szombaton, hazai pályán a megye legnagyobb rangadója vár a Tatabányai Amazonok ellen.
Hárman is elköszöntek a nyáron a Környe SE női labdarúgócsapatától: Szabó Kriszta NB-s bajnokságba igazolt, Pákai Zsuzsanna külföldre költözik, s egyelőre Dodonka Hajni is befejezte pályafutását. A hiányzókat ismét pótolni kellett, ami Raffai Sándor edző reményei szerint sikerült is, hiszen másfél év után visszatért Cserháti Anita, valamint Tatabányáról leigazolták a fiatal Németh Zsófit, aki a csapat hasznos tagjává csiszolható.
A fizikai felkészülést a roppant nagy meleg hátráltatta, de ugyanezzel a nehézséggel valamennyi csapat megküzdött. A környeiek is tették, amit tudtak és bírtak. A felkészülési mérkőzések jól sikerültek, győzelem Bicskén, Móron és hazai pályán a Sopron ellen, csupán a Környei Öregfiúk együttesét nem sikerült térdre kényszeríteniük a hölgyeknek.
A csapat az első fordulóban Nádasdladányon lépett pályára, ahol igazi szezon eleji formát mutatva már a 2. percben kapitulált hátul. Ez szerencsére kellően felrázta a gárdát és sokszor szemet gyönyörködtető játékkal 8-1-re fordítottak a lányok, így kellő önbizalommal várják az előttük álló két csúcsrangadót. Augusztus 31-én, szombaton 16.30-kor máris következik a megye legnagyobb rangadója a Tatabányai Amazonok ellen hazai környezetben, így a csapat bízik benne, hogy a környei szurkolók sem maradnak otthon, számíthatnak a buzdításukra.
Az biztos, hogy ők győzni szeretnének, mert – ahogy az edző fogalmazott – győzni kell!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.