Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Március 08. 15:01, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Szünetel az e-matricák értékesítése vasárnap hajnalban

Szünetel az e-matricák értékesítése vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt vasárnap hajnali egy és négy óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteken az MTI-vel.

A karbantartás ideje alatt a megszokott szolgáltatások (e-matrica és viszonylatijegy-értékesítés, alacsonyegyenleg-értesítés, bírságriasztás) nem lesznek elérhetőek.

Felhívták az autósok figyelmét, hogy a fizetős útszakaszokra ebben az időszakban is csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani. Ezért a NÚSZ azt javasolja az érintetteknek, hogy úthasználati jogosultságaikat még a karbantartás kezdete előtt vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy mobilalkalmazás segítségével).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: