Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. November 04. 09:35, szerda | Helyi

Tar Sándor bronzérmes lett Isztambulban

Tar Sándor bronzérmes lett Isztambulban

2015.október végén Isztambulban került megrendezésre az egy hétig tartó nemzetközi torna, ahol a tatabányai Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándor képviselte városunkat a válogatott színeiben. A rendezvényen 20 ország 250 fő versenyzője vett részt.
A 30. Ahmet Cömert Emlékverseny volt az utolsó nemzetközi állomás az Ifjúsági Európa-bajnokságra készülő versenyzők számára. A versenyen megjelent az európai versenyzők nagy száma, így aki itt eredményt tudott elérni, annak nagyobb lehet az esélye az EB-n való eredményes szereplésre is.
Sándor a török versenyen elsőként török ellenfélen lépett túl, majd az érem szerzésért grúz ellenféllel találkozott, ahol színvonalas mérkőzésen győzni tudott, így számára a bronzérem már biztos volt. A magyar csapatból 3 öklözőnek sikerült az elődöntőbe jutni, ahol mindenki kazak versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért. A küzdelemben a képzett kazak versenyző a régi orosz iskolát bemutatva, nagy csatában színvonalas mérkőzésen győzni tudott. Ellenfele a döntőben is győzött, így Sándor a későbbi bajnoktól kapott ki és így, bronzérmet vehetett át dobogón.
Tar Sándor edzője Rózsa András elégedett versenyzője teljesítményével és örült, hogy nemzetközi porondon is sikerült több mérkőzést nyernie. Jelenleg közelgő országos bajnokságra való felkészülés zajlik, aminek Nagykanizsa ad otthont és bízunk az eredményes szereplésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.