Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Március 21. 09:15, péntek | Helyi sport

Tar Sándor ezüstérmes Litvániában

Tar Sándor ezüstérmes Litvániában

Tar Sándor 2014.03.12-15-ig a Magyar Ökölvívó válogatottal Litvániában „A” kategóriás versenyen vett részt, ahol 18 ország 105 versenyzője indult

Ebben az évben először lépett szorítóba új korosztályban és új súlycsoportban. Az elődöntőbe jutásnál egy észt nemzetiségű bajnokkal került szembe, akit az első menetben kétszer küldött padlóra, majd a bíró TKO-t hirdetett. Ezzel elődöntőbe jutott, ahol egy nagyon jó képességű török ellenféllel találkozott és virtuóz boxxal leiskolázta, majd a harmadik menetben számolt is a bíró az ellenfelére, így döntőbe jutott. Az arany érem megszerzéséért egy fehér orosz ellenfél várta a szorítóban, ahol nagy csatában végül Sándor pontozással maradt alul. A csapatból összesen két fő képviselte a magyar színeket a döntőben így büszkék lehetünk rájuk, hogy méltón képviselték hazánkat. Ezzel a teljesítménnyel a TSC versenyzője jó eséllyel pályázik arra, hogy indulhasson a közelgő világbajnokságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.