Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. December 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Tatabányán koncertezik a Budapest Voices

Tatabányán koncertezik a Budapest Voices

Három számos kislemezt jelentetett meg Kislemez címmel a Budapest Voices novemberben.

A névadás oka, hogy a dalok fizikai formában egy mini CD-n jöttek ki, és további különlegesség, hogy a lemezeket kézzel készített karácsonyfa-díszekbe csomagolták. Az együttes december 29-én Tatabányán koncertezik, ahol az új album dalait is hallhatja a közönség.
A Budapest Voices egy különleges felhívással lépett a nyilvánosság elé pár hete, miszerint várja gyerekek és szülők kívánságait. Több tucat kérés érkezett, közülük amit lehetett, teljesítettek, és négyet be is mutatnak az új klipjükben. Volt köztük mozdonyvezetés, ragadozó madár röptetése, cirkusz látogatása, hőlégballonozás, lovaglás és cukrászdában torta készítése. A videó a Könnyű álmot hozzon az éj című átdolgozáshoz készült, ami a Budapest Voices novemberben megjelent kislemezén kapott helyet. Két másik dal is szerepel az EP-n: az Emil.RuleZ! Zazie az ágyban átdolgozása, és egy saját szerzemény, az Éld át a csodát! A három számhoz az online boltokban lehet hozzájutni, valamint limitált példányszámban, mindössze 100 darabban megjelent fizikai formában is. Ez a kiadvány egy mini CD, ezért a Kislemez címet kapta. A CD-t kézzel készített karácsonyfadíszbe csomagolták, hat színben kapható, ezüst, bordó és négyféle aranyszín árnyalat.
A Budapest Voices december 29-én lép fel Tatabányán, A Vértes Agorájában.

Az esemény: ITT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.