Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2011. Július 13. 12:51, szerda | Helyi sport

Tatai Minimarathon Nemzetközi Futóverseny

Tatai Minimarathon Nemzetközi Futóverseny

Hosszú-hosszú esztendők óta több ezer embert vonz Tatára a tó körüli 14 km-es futóverseny.

 „Kiemelt rendezvénye ez Tata városának” - mondta el az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón Horváth Zoltán a verseny fő szervezője. Ismertette továbbá a verseny részleteit és a nézőközönség számára szervezett programokat is. Kitért továbbá az idei verseny újdonságot jelentő momentumaira is: a korábbi évektől eltérően az eredmények közlése jelentősen meggyorsul, hiszen a verseny idén már az úgynevezett chip-es rendszerrel zajlik, így azonnali pontos eredmények jutnak a szervezők birtokába és gyorsan közzé lehet tenni azokat a nézőközönség számára is. A futókat ezért idén 3 fős speaker team várja a befutónál: Kocsi Imre, Tóth Vilmos és Schefferné Czirok Vera személyében, akik kihasználva személyes tapasztalataikat, illetve azt, hogy kiválóan ismerik a versenyzőket, bizonyára remekül fogják szórakoztatni a szurkoló közönséget. A versenyzők díjazása hasonló lesz mint a korábbi években 15 női és 17 férfi kategóriában díjazzák a futókat. Idén is lesz sorsolás a 100 percen belüli időt elérők részére, itt a sorsoláson a hat fődíjon kívül (kerékpár, fényképezőgép stb.) további sok-sok nyeremény vár a szerencsésekre.

A verseny augusztus 6-án 16 órakor rajtol Tatán a Magyary Zoltán Művelődési Ház elől.

Képünkön: Horváth Zoltán, aki már 20. alkalommal főrendezője az eseménynek

A bátrabbak és sportosabbak futnak, de a kísérők sem unatkoznak a verseny alatt, mert remek programok várják őket.

A Tatai Minimarathon részletes információi itt találhatók:

http://infotatabanya.supervoov.com/program_olvas/permalink:informaciok-az-idei-tatai-minimarathon-futoversenyrol-2011-07-13/

A Tatai Minimarathon részletes programja itt található:

http://infotatabanya.supervoov.com/program_olvas/permalink:a-xxviii-tatai-minimarathon-programja-2011-07-13/

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 17:07, csütörtök | Belföld

Brutális állatviadalokat szerveztek, elítélték a bandát - Videóval

Tiltott állatviadal szervezése miatt nyolc embert ítélt - nem jogerősen - hat hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetésre, illetve pénzbüntetésre a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán.

2022. Július 07. 16:05, csütörtök | Külföld

Tovább szigoríthatják a bűnözővé váló elutasított menedékkérők kitoloncolását Németországban

Tovább szigoríthatják a bűnözővé váló elutasított menedékkérők kitoloncolását Németországban, az ideiglenes tartózkodási engedéllyel legalább öt éve az országban élő és törvénytisztelő elutasított menedékkérők

2022. Július 07. 15:06, csütörtök | Bulvár

Bob Dylan egyedi lemeze akár egy vagyonért is elkelhet

Bob Dylan amerikai énekes egyedi lemeze akár egymillió fontért (480 millió forint) is elkelhet a Christie\'s csütörtöki aukcióján.

2022. Július 07. 14:09, csütörtök | Belföld

Sokszínű Balaton-felvidék címmel hirdetnek fotópályázatot

Sokszínű Balaton-felvidék - Theodora különdíj címmel közös fotópályázatot hirdet a Varázslatos Magyarország (VM) és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft.