Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. December 04. 19:00, kedd | PR

Te is fiam, bluetooth? …folytatás

Te is fiam, bluetooth? …folytatás

Egy magyar származású, a kanadai Trent Egyetemen tanító professzor, Magda Havas által publikált kísérleti eredmény a YouTube-on bárki számára megtekinthető.

A két videó:
http://www.youtube.com/watch?v=8ZB7fb9Rqb0

http://www.youtube.com/watch?v=_EI9fZX4iww

Egy DECT –telefon (cordless telefon, vagyis olyan hálózati készülék, melynek van egy bázis része és a beszélő rész zsinór nélkül tud vele kommunikálni) szívre gyakorolt hatásait tesztelték. A készüléken nem beszéltek, csak bekapcsolt állapotban üzemelt a vizsgálati alanyok közelében. A vizsgált emberek szívverésének gyorsasága sok esetben ijesztő mértékben megnőtt.
Hasonló kísérleti eredmények találhatók akár a Youtube-on is cukorbetegségről, figyelemzavarról, alvászavarokról, vérnyomás-ingadozásról. Olyan problémákról, mellyel a háziorvost szoktuk felkeresni, aki -legjobb szándéka ellenére - aligha tud olyan tablettát felírni, mely megvéd minket attól, ha a rendelőből hazatérve lepihenünk, és a lakásunkban változó folyamatosan hullámzó elektroszmog összezavarja a szervezetünket.
Hány olyan ember él köztünk, aki szédülésre, fejfájásra, látászavarra panaszkodik, vagy éppenséggel szívpanaszai vannak. Egy csepp vér mikroszkóp alatti megtekintése ilyenkor gyakorta azt mutatja, hogy a vörösvértestek összekapaszkodnak, összeragadnak. Mivel a kapillárisokba egyesével is csak deformálódva férnek be, az összecsapzódás lehetetlenné teszi a kapilláris keringés zavartalan voltát.
Az okok közül, melyek a jelenséget kiválthatják, előkelő helyen áll az elektroszmog.

Az elektroszmog összetevői mérhetők. Ennél érdekesebbek azonban a kórélettani hatások, melyek nem mindig arányosak az elszenvedett terheléssel. Nem vagyunk egyformák, Ami az egyik embernek könnyen elviselhető, az a másikban bizarr és az életet megkeserítő tüneteket okoz.

Saját materialista (hiszem, ha látom) szemléletmódunk az a vasfüggöny, ami a mai napig elválaszt minket attól a világtól, ahová szeretnénk tartozni. Magyar népmesei záró mondat illik ide: „aki nem hiszi, járjon utána.”

Ha érdekli szervezete reakciója az elekroszmogra, illetve hogy miként védekezhet ellene, forduljon hozzánk bizalommal.

Jó egészséget kívánva:
Dr. Czinege László orvos-természetgyógyász
Mobil: 06 30906-9114
Honlap:http://http://www.dohanyzasleszoktatas.gportal.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat