Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Július 07. 13:02, csütörtök | Helyi

Tetten érték a kerékpártolvajt (Oroszlány)

Tetten érték a kerékpártolvajt (Oroszlány)

Még csak 17 éves, de már hosszú a bűnlajstroma annak a fiatalembernek, akit, szerdán ismét tetten értek az oroszlányi rendőrök.

Kerékpárlopásról érkezett bejelentés szerdán későn este az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. Egy lépcsőházból, a korláthoz láncolt kerékpárt vitt el az akkor még ismeretlen elkövető. Pár perccel később újabb hívást fogtak a rendőrök, mely szerint egy lépcsőházban egy fiatalember épp egy kerékpárt szerel szét darabjaira.

A rendőrök ellenőrizték, hogy a két eset összefügg-e. Mikor meglátták a fiatalembert már sejtették, hogy ő lesz a tolvaj. Évek óta ismerik a 17 éves fiút, számos bűncselekmény elkövetése miatt indult már eljárás ellene.

Az ellopott kerékpár tulajdonosának megmutatták a szétszerelt biciklit, aki egyértelműen felismerte kétkerekűjét, ezért a fiatalembert előállították és gyanúsítottként kihallgatták. 5 kerékpár eltulajdonítását ismerte el. Elmondta, hogy társával, miután ellopták a kerékpárokat, szétszerelték, majd az alkatrészeket értékesítették.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.