Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2021. November 11. 10:29, csütörtök | Helyi

Tisztelt partnereink, kedves vevőink!

Tisztelt partnereink, kedves vevőink!

Egy fontos változásról szeretnénk értesíteni Önöket.

2021. október 31-én lejárt a Tatabányai Tescoban található üzletünk bérleti szerződése. 16 éve vagyunk jelen ebben az áruházban és 5 évente rutinszerűen hosszabbítottuk meg a szerződést. Ennek oka nyilvánvalóan a hibátlan bérlői magatartás, valamint a problémamentes szakmai tevékenységünk volt.

Ez év májusában el is fogadtuk a Tesco feltételeit az újabb 5 éves folytatásról. A covid járvány miatt a tárgyalások most kizárólag írásban történtek.

Azonban legnagyobb megdöbbenésünkre júniusban szinte teljesen véletlenül az derült ki, hogy annak ellenére, hogy mi elfogadtuk a Tesco írásban megküldött feltételeit, egy másik optikával szerződtek...

Döbbenetes!

Bárki, aki egy kicsit is józan gondolkodású rögtön átlátja mi történt.
Ugyanis így ez a helyzet alkalmas az oda járó vevők megtévesztésére és a másik optikához való becsatornázására.

Akik így gondolkoznak nem ismerik sem Tatabányát, sem az optikai szakma belső világát. Az optika sok év vevői bizalma alapján, bizonyos módon személyekhez kötötten működik. Ahogy például a háziorvosi hivatás is.

Ezért írunk most Önnek.

Kollégáink a Kodály téren, a patikával karöltve folytatják tovább, ahol a tőlünk megszokott színvonalon megtalálnak bennünket.

Ismerősként várjuk Önöket!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 02. 11:29, csütörtök | Helyi

Hat felnőtt bemutatóval készül az évadra a tatabányai Jászai Mari Színház

Az új szezonban a Jászai Mari Színház hat felnőtt és kilenc gyerekeknek szóló bemutatóval várja a közönséget - közölte a színház igazgatója az MTI-vel.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását