Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. November 15. 12:13, csütörtök | Helyi sport

Ötmilliós Samsung adomány

Ötmilliós Samsung adomány

A Samsung Electronics Magyar Zrt., kampányt indított a helyi gyermeksport támogatása érdekében „Smart Sport a Gyermekekért” elnevezéssel.

A program keretében a vállalat országszerte 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára, melyből a tatabányaiak 5 millió forintos „csomaghoz” jutnak.
Schmidt Csaba, az adományátadó rendezvényen elmondta: alapos mérlegelés után döntöttek arról, hogy mely városi gyermeksport szervezetek kapják meg a Samsung nagyvonalú adományát. Tatabánya sportos város, régi hagyományai vannak a sportnak, és a város új egészségprogramjában is kiemelt szerepet kap a rendszeres testmozgás - hangsúlyozta a polgármester.
Az adományokból egyaránt részesül sportegyesület, közép- és általános iskola is. Főképp LED televízió és notebook szerepel a termékek között, melyeket a Polgármesteri Hivatal új tanácstermében vehettek át az intézmények képviselői.
A Samsung kiemelten nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, hiszen a gyermeksport a jövő sportsikereinek záloga. A cég által meghirdetett nemzetközi Hope Relay program magyarországi hívószava a ’Smart Sport a Gyermekekért’. A kampány keretein belül az ország megyeszékhelyein a polgármesterek – Tatabányán Schmidt Csaba - kapták a felkérést, hogy hozzáértésükkel segítsenek megtalálni azon gyermeksport szervezeteket, amelyek a leghatékonyabban tudják felhasználni a Samsung készülékeket. Minden megyeszékhely 5-5 millió forint értékű termékadománnyal támogathatja a helyi szervezeteket.

Az adománylista megtekinthető ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt