Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2022. Szeptember 28. 09:22, szerda | Belföld
Forrás: Police.hu

Több tucat indítókulcsot találtak az autótolvajnál a rendőrök

Több tucat indítókulcsot találtak az autótolvajnál a rendőrök

Elloptak egy teherautót a XIII. kerületből. Az angyalföldi rendőrök másnap vették őrizetbe a feltételezett tettest, aki akkor két másik kocsit próbált idegen kulcsokkal felnyitni.

Az erkélyről figyelt fel egy lakó a főváros XIII. kerületében egy gyanús alakra, aki két autót próbált idegen kulcsokkal kinyitni 2022. szeptember 24-én délután. Az egyik kocsi a szemtanú szomszédjáé volt, ezért az ismeretlen után mentek, és feltartóztatták a közben értesített rendőrök érkezéséig.

Az angyalföldi rendőrök előállították és kihallgatták a férfit. Vidéki otthonát átkutatták, az udvarán megtaláltak egy előző nap szintén a kerületből ellopott tehergépkocsit, valamint tizennyolc különböző típusú jármű indítókulcsát. A 48 éves B. Ferencet a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás és lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanújával vették őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.​​

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.

2024. Július 23. 08:16, kedd | Belföld

Felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Felhőszakadásra figyelmeztet a HungaroMet Zrt.: kedden a Duna vonalánál és attól keletre fordulhatnak elő zivatarok, amelyeket felhőszakadás kísérhet.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest