Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2012. Július 29. 18:15, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Többet költenek a golfozók, mint a turisták

Többet költenek a golfozók, mint a turisták

Bár a londoni olimpiai programban még nem szerepel a golf, de a következő ötkarikás megmérettetésen 112 év után a golfozók is indulhatnak újra. Magyarországon még kevés a pálya, mégis jól szerepelnek a játékosok a nemzetközi versenyeken.

A sportág rengeteg pénzt hozhatna, hiszen a felmérések azt mutatják, hogy a golfozók többet költenek, mint a hagyományos turisták. A Magyar Golf Szövetség főtitkára azt mondta, szerinte nem állunk rosszul a régióban, és szívesen jönnek Magyarországra a sport kedvelői. Országszerte több versenyt is rendeznek, az egyik európai kupát épp a napokban tartják Balatonudvariban, ahol 29 ország fiataljai csapnak össze. Ádám Lillát azt mondta a Gazdasági Rádiónak, létesítmény szempontjából is jól áll Magyarország, mert vannak olyan országok is, ahol csak most kezdik el építeni az első golfpályát. A golf a fiatalok körében is egyre vonzóbb.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:10, kedd | Belföld

Lázár János: augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál

Augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál, és nagy bejelentések várhatóak a minisztériumban Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfői Facebook-posztja szerint.

2024. Július 30. 08:08, kedd | Belföld

Budapesten és száznyolcvan településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Tíz vármegye száznyolcvan településén és hat budapesti kerületben, összesen negyvenezer hektáron folytatódik a szúnyoggyérítés a héten; a gyérítést végző járművek az esti és az éjszakai órákban dolgoznak

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.