Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2011. Október 31. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Katie Holmest ritkán látni a férjével, ám most nyilvánosan ölelgették egymást, és együtt vitték a lányukat vidámparkba. Vajon tényleg egy boldog családot látunk, vagy csak eljátsszák a nagy idillt?

Az elmúlt időben nem sokat láthattuk együtt a házaspárt. Katie Holmest mindig csak a lányával kettesben fotózzák le, miközben Tom Cruise-t többnyire a munkája köti le, vagy ki tudja, merre jár. Nem véletlenül pletykálják jó ideje, hogy a sztárpár házassága csak kirakat, és valójában jó ideje külön életet élnek.

A napokban mégis olyan képsorozat jelent meg a párról és lányukról, Suriról, amelyen felhőtlenül boldognak látszanak. Csakhogy érdekes módon pont akkor készültek az idilli fotók, amikor hamarosan a mozikba kerül Cruise új filmje, a Mission Impossible negyedik része... Csak nem reklámfogás a már-már giccsesen tálalt nagy boldogság?

De vajon mi lehet a teljes igazság? Nos, ez talán sosem derül ki, de az biztos, hogy sokak szerint a most készült képek nem igazi lesifotók, csak annak vannak beállítva, és Cruise-ék maguk béreltek fel fotóst. Érdekes módon pontosan ilyen ritka, idilli családi képek készültek ez a színész előző filmje előtt is, sőt akkor is, amikor a Katie szereplésével készült "Kennedy család" című sorozatot műsorra tűzték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz