Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 08. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Toncsi kigömbölyödött

Toncsi kigömbölyödött

Perverz zaklatójáról mesélt Bálint Toncsi az Aktív kamerái előtt. A volt szépségkirálynőt láthatóan megviselték az elmúlt időszak történései: arca nyúzottnak tűnt, és mintha néhány kilót fel is szedett volna.

 

 Nehéz időszakon megy keresztül Antónia. Volt párja Földesi-Szabó László felbukkanása megviselhette a volt szépségkirálynőt, már csak azért is, mert a hírek szerint egyáltalán nem felhőtlen a viszonyuk. A bulvármédia híradásai szerint Toncsi az, aki inkább tartaná a kapcsolatot Földesivel, a férfi pedig csak arra kéri volt szerelmét, ne nyilatkozzon róla.

Az sem könnyíti meg Antónia életét, hogy zaklatója egyre bizarrabb dolgokat kér tőle: legutóbb a bugyiját szerette volna megvásárolni. Toncsi eddig tűrt, ám most feljelentette a perverz férfit.

Az Aktív videóját látva feltűnik, hogy Toncsi megviseltebb, mint valaha, és szembetűnő, hogy néhány kiló is felugrott rá. Persze, legyenek bármilyen jók egy nő genetikai adottságai, negyven felett már csak nagy erőfeszítésekkel lehet megtartani a kifogástalan alakot, és úgy tűnik az utóbbi időben Antónia sem erre koncentrált. Ezzel együtt természetesen még mindig nagyon csinos, és a legtöbb nő ma is megirigyelheti formáit.
 

Címkék: bálint antónia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz