Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Május 02. 09:10, kedd | Helyi

Törtek-zúztak Tatabányán

Törtek-zúztak Tatabányán

A két 16 éves fiatal fiú több gépjárművet is megrongált, a velük szemben alkalmazott kábítószer teszt is pozitív eredményt mutatott.

A Tatabányai Rendőrkapitányság rongálás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett- folytat büntetőeljárást két 16 éves tatabányai lakos ellen.
A gyanú szerint a két fiatal fiú 2017. május 1-én virradóra Tatabányán hat gépjárművet, egy társasház kaputelefonját és ajtaját is megrongálta. A fiatalok a járművek külső tükreit letörték, egy járműnek az oldalablakát is betörték, egy másiknak a sárvédőjét is megrongálták. A rendőrök társasházi kamerarendszer segítségével beazonosították a bűncselekmények elkövetőit, és őket 2017. május 1-én délelőtt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.
A velük szemben alkalmazott kábítószer teszt is pozitív eredményt mutatott. A két 16 éves tatabányai lakost gyanúsítottként hallgatták ki, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. A rendőrök őket őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.