Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Február 03. 07:57, péntek | Belföld
Forrás: mti

Továbbra is sűrű ködben az ország

Továbbra is sűrű ködben az ország

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki kilenc megyére a sűrű köd miatt a meteorológiai szolgálat.

Sok helyen tartósan megmarad a sűrű köd az északi, északnyugati megyékben, a látási viszonyok pedig csak lassan javulnak majd.
Napközben a Közép- és Dél-Dunántúlon, Dél-Alföldön változóan felhős lesz az ég, napsütés főleg az előbbi területeken lehet. Máshol borult, párás maradhat az idő – közölte a met.hu. Az előrejelzés szerint kisebb eső délelőtt a Tiszántúlon, délutántól már inkább a Dunántúlon alakulhat ki. A déli, délnyugati szél az ország déli felén élénk, néhol erős, északabbra mérsékelt lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 14 fok között alakul, de a borult, ködös tájakon csak 2 és 7 fokig melegszik majd fel a levegő. Késő este jellemzően 1 és 6 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: met.hu

Címkék: időjárás, köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.