Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Július 05. 18:20, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Öttusa Eb - Négy magyar a férfiak döntőjében is

Öttusa Eb - Négy magyar a férfiak döntőjében is

A nők után a férfiak versenyében is mind a négy magyar induló bejutott a döntőbe a Szófiában zajló öttusa Európa-bajnokságon.

A nemzetközi szövetség honlapja alapján 49 fős mezőny kezdte meg csütörtökön a selejtezős küzdelmeket két csoportban, és az első 18-18 került a fináléba.
Az A csoportban szerepelt az olimpiára készülő Kasza Róbert és Marosi Ádám, s mindketten magabiztosan léptek tovább. Vívásban és úszásban olyan jó teljesítményt nyújtottak, hogy a kombinált számra nem maradt izgulnivalójuk. Előbbi a 11., utóbbi a 12. helyen jutott tovább, azonos pontszámmal.
A mezőny másik felében versenyzett a május eleji, római világbajnokságon kulcscsonttörést szenvedett, az Eb-n csak egyéniben érdekelt Tibolya Péter, aki elsősorban kiváló, ezer pont feletti, első helyet érő vívásának eredményeként hatodikként biztosította helyét a szombati döntőben, illetve Demeter Bence, aki tizenkettedikként lett tagja a 36-os finálénak.
Pénteken a nők döntőjét rendezik. A mezőny tagja Kovács Sarolta, Tóth Adrienn, Gyenesei Leila és Földházi Zsófia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.