Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 17. 12:03, hétfő | Helyi

Túl a sövényen

Túl a sövényen

Ismét egy eseménydús hétvégén vannak túl Komárom-Esztergom megye gépjárművezetői. 1 halálos, 3 könnyű és 14 anyagi káros balesethez riasztották a rendőröket.

Sok esetben a szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb baj, egy esetben azonban bekövetkezett a tragédia.

Szerencsésnek mondhatja magát az a hölgy és utasa, akik szombaton későn este szenvedtek közlekedési balesetet Tatabánya belterületén. Egy VW Golf csapódott nekik. A golfos a városon áthaladó négysávos úton haladt, mikor sávváltás közben elveszítette uralmát járműve felett és az elválasztó sövényen átrepülve a szemközit sávban szabályosan haladó Opel Corsába csapódott. A vétlen autó vezetője és utasa, valamint a Golfot vezető férfi könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet.

Rendőri szakzsargonnal mondva „besokallt” a kanyarban az az 50 éves kecskédi férfi, aki vasárnap délelőtt halálos kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett Csákvár és Majk között, a megyehatártól nem messze. A férfi egy enyhén balra ívelésű kanyarban autójával a padkára sodródott. Járművét visszakormányozta az útra, ám a manőver során megcsúszott, a Fiat keresztbe fordult az úttesten, majd a bal oldali útpadkán oldalára fordulva fának ütközött. A férfit a tűzoltók emelték ki a roncsból és hiába érkezett azonnal mentőhelikopter a sérülthez, a mentőorvos már nem tudta megmenteni az életét.

Címkék: baleset, rendórség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.