Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 14. 14:24, kedd | Helyi
Forrás: Tatabánya Város Honlapja

Tüzelőadomány a rászorultaknak

Tüzelőadomány a rászorultaknak

A nagy hidegre való tekintettel portaként 10 mázsa szenet vagy 10 mázsa tűzifát ajánlott fel az arra legjobban rászorult húsz tatabányai családnak a megyeszékhelyen működő Carbonex Kft.

Ezt Bódi Dezső ügyvezető igazgató Schmidt Csaba polgármesterrel együtt jelentette be a Városházán. A polgármester követendő példának nevezte, hogy a nagy hagyományokkal bíró tatabányai cég segít a rászorultakon. Bódi Dezső kijelentette: fontosnak tartja a cégek társadalmi szerepvállalását. Az eseményen jelen volt Bereznai Csaba, a szociális ügyekért felelős alpolgármester is, aki elmondta: tizenkét család már megkapta az adományt, a többiekhez még ezen a héten eljut a szállítmány. Jelezte azt is, hogy még további családoknak is segíteni kívánnak. A támogatottak listáját a cég a Családsegítő Szolgálat és a polgármesteri hivatal szakirodáinak segítségével állította össze. Ezek többségében kertvárosi családok, de vannak közöttük a Szőlődombról, a Gödöri- Baromállási dűlőkből, valamint a Jókai utcából is. A Carbonex Kft. 1992-ben alakult elsősorban cseh és lengyel szenek magyarországi forgalmazására. Az elmúlt húsz évben országos hálózatot alakítottak ki, az általunk forgalmazott szénféleségre, tűzifára és építőanyagra. A Carbonex Kft. névadó szponzora a magyar első osztályban játszó tatabányai kézilabdacsapatnak, emellett társadalmi szerepvállalásának fontos eleme a bányászhagyományok megőrzésének segítése, a színház és különböző civilszervezetek tevékenységének támogatása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.