Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Július 01. 10:52, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Úgy lopott egy kocsiból, hogy közben a sajátjából ki se szállt – VIDEÓ

Úgy lopott egy kocsiból, hogy közben a sajátjából ki se szállt – VIDEÓ

A kőbányai nyomozók befejezték annak a budapesti férfinek az ügyét, aki a gyanú szerint úgy lopott egy parkoló autóból, hogy közben a sajátjából ki sem szállt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétsége miatt folytatott eljárást egy fővárosi férfivel szemben, aki a gyanú szerint 2019. november 4-én egy X. kerületi étterem parkolójában tört fel egy gépkocsit, majd abból egy női táskát és az abban elhelyezett okmányokat, pénzt és mobiltelefont tulajdonított el. Pechjére az egész eseményt rögzítette egy biztonsági kamera – közölte a rendőrség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi megvárta, amíg a mellé parkoló másik járműből kiszálltak, lezárták, és őrizetlenül hagyták. Ekkor közelebb gurult a járműhöz, majd az ablakon kinyúlva betörte a másik autó utas oldali hátsó ablakát, és anélkül, hogy elhagyta volna a kocsit, egyszerűen átnyúlt az autóban hagyott holmikért és elhajtott.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a 25 éves V. Viktort, majd 2020. november 12-én előállították a X. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kétrendbeli, szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. V. Viktor a bűncselekmény elkövetését elismerte, bővebb magyarázatot azonban nem adott tettére. A X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

Címkék: elfogás, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.