Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Június 20. 16:02, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Új dalt tett közzé a Metallica

Új dalt tett közzé a Metallica

Megjelent a Metallica legújabb dala, a Lords of Summer (First Pass Version).

A szám néhány rajongónak ismerős lehet, hiszen Hetfieldék már márciusban bemutatták a kolumbiai közönség előtt. A dal Lars Ulrich dobos nyilatkozata szerint jól mutatja, milyen stílusvonalon mozog jelenleg a Metallica - közölte a Universal Music Hungary pénteken az MTI-vel.
Az amerikai metálzenekar sűrű hónapokat tudhat maga mögött, következő stúdiólemezén dolgozik, valamint a Metallica By Request című turné keretében járja Amerikát és Európát. A turné különlegessége, hogy a közönség szavazatai alapján dől el, a koncerteken mely dalok hangzanak el. A koncertállomások közül kiemelkedik a brit Glastonbury Fesztivál, amelyen a zenekar fő fellépőként június 28-án szombaton fog színpadra lépni.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.