Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Augusztus 11. 09:58, csütörtök | Helyi

Újabb érem az EB-ről a Tatabányai ökölvívóknál

Újabb  érem az EB-ről a Tatabányai ökölvívóknál

A közelmúltban Zágrábban rendezték meg a serdülők ökölvívó Európa-bajnokságot. Vörös Róbert a Tatabányai Sport Club versenyzője válogatott színeiben képviselte hazánkat.

A kontinens viadalon, 12 fő versenyző mérlegelt a 62 kg-os súlycsoportban, amelyben Róbert is szerepelt.
Az elődöntőbe jutásért egy török ellenféllel küzdött meg, Amal Baslival, akit nagy csatában egyhangú pontozással sikerült legyőznie. Ezzel a győzelemmel, már garantált volt a bronzérem.
A döntőbe jutásért az érem fényesítése érdekében egy bolgár fiú várta a szorítóban, aki egy technikás, hosszú kezű , balkezes ellenfél volt. Róbert
nagy csatát vívott a bolgár fiúval, de az ellenfél technikai fölénye dominált, így végül az eredményhirdetésnél Róbert a dobogó harmadik fokára álhatott és ennek köszönhetően az Európa-bajnokságon bronzérmet vehetett át.
Ezzel az eredménnyel a Tatabányai SC ökölvívó szakosztálya ismét bizonyította, hogy az országos szintér mellett, a versenyzői a nemzetközi szintéren is jól szerepelnek.
Felkészítő edzők: Kardos József és Rózsa András.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.