Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Május 18. 09:30, csütörtök | Helyi

Újabb siker: Németországban nyert tornát a Komárom-Esztergom megyei U12-es válogatott

Újabb siker: Németországban nyert tornát a Komárom-Esztergom megyei U12-es válogatott

Németországi tornán vett részt a közelmúltban a Komárom-Esztergom megyei U12-es válogatott.

Csapó Károly, az együttes felkészítő edzője elmondta, az első estén a Steinbach U12-es együttese ellen léptek pályára. – Örömteli volt a kezdés, hiszen a mieink nagy gólkülönbséggel nyertek – hangsúlyozta Csapó Károly. – Nagy szeretettel fogadtak minket, a mérkőzés kezdete előtt például lejátszották mindkét nemzet Himnuszát is. Másnap Eisenberg következett, ahol egy nyolc csapatos tornán vettünk részt. A csoportból tizennégy rúgott, és kapott találat nélkül jutottunk a döntőbe. A fináléban a Kaiserslautern sportiskolai gárdával mérkőztünk meg, ahol Rostás Patrik góljával 1-0-ra nyertünk. Úgy gondolom, a gyerekek hozzáállása és viselkedése is példaértékű volt. Utána megtekintettük a Kaiserlautern-St. Pauli meccset, ami ugyancsak óriási élmény volt nekik, ráadásul majdnem teltház várt minket. A fiatalok találkozhattak Stieber Zoltánnal, a magyar válogatott, és az FC Kaiserslautern játékosával. Hans Peter Briegel hetvenkétszeres német válogatott labdarúgóval is beszélgethettünk, ami pedig nekünk, felnőtteknek jelentett maradandó tapasztalatot.
Másnap Frankfurtban az Eintr. Frankfurt–VfL Wolfsburg összecsapáson szurkolhattunk, ami szintén remek hangulatban telt – mondta Csapó Károly.
A csapat: Rostás Patrik, Jovanov Zoltán, Antal Milán, Hódos Attila, Faragó Bálint, Pohner Zsolt, Kálló Roland, Nagy Hunor. Edző: Nagy Richárd, Csapó Károly, a delegáció vezetője: Csák Albert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.