Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2019. November 20. 11:00, szerda | Helyi

ÚJRA TATABÁNYÁN MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA

ÚJRA TATABÁNYÁN  MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA

A Vértes Agorája, 2020. január 25. szombat 19 óra

Oszvald Marika, Szulák Andrea, Bangó Margit, Koós János, Esztergályos Cecília, Fodor Zsóka is fellépett a Monarchia Operett előadásaiban az utóbbi években.Most egy igazi meglepetéssel tér vissza Szombathelyre a világhírű produkció.

Januárban újra látható lesz a városban az ország legpazarabb kiállítású operett showja, amely az év végén érkezik vissza külföldi turnéjáról. 2020-ban megújulva érkezik vissza az előadás több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral.

Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a tatabányai színház és operett kedvelő közönségnek. Hajmási Péter; Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon. Világhírű magyar dallamok, amelyek meghódították a világot. A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.. Amerikában, Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországbanés legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, és művészeti vezetője akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen szórakozásra, kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A 2020-as előadásban is közel 200 gyönyörű egyedileg tervezett jelmez lesz látható.

A hagyományossá vált Újévi operett gála sztárja és házigazdája, egy igazi humor bomba Rózsa György az ország „Rózsagyuri”-ja lesz, aki elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával ,és egy igazi meglepetés produkcióval. A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. Felhőtlen hangulat, humor, romantika, gyönyörű dallamok, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival az Újévi operett koncerten.

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.