Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Április 12. 09:26, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Ünnepeljen szombaton az Agorával!

Ünnepeljen szombaton az Agorával!

Jöjjön el Ön is, kukkantson be az Agora színfalai mögé, kóstolja meg az ajándék sütibonbont és élvezze ByeAlex, majd a Lóci játszik zenekar koncertjét!

A születésnapi rendezvény 15 órakor kezdődik A Vértes Agorája előtti téren (rossz idő esetén az épületben). Egészen 17 óráig lehetőséget biztosítanak a szervezők arra, hogy az érdeklődők megleshessék az Agora technikai eszközparkját, de megismerkedhetnek a Tatabányai Múzeumban dolgozó muzeológusok munkájával is!

15.30-kor Ki? Mit? Tud? vetélkedő kezdődik, amelyre várják a szurkolni vágyókat is. 17 órakor az Agora Nonprofik lép a színpadra. 17.30-tól eredményhirdetés, tortavágás, majd ByeAlex és a Slepp, utána pedig a Lóci játszik zenekar ad koncertet.

Az est konfettiesővel és fényjátékkal zárul.

A rendezvény ideje alatt útlezárásra kell számítani: 2018. április 13-án, péntek reggel 7 órától április 15-én, vasárnap 12 óráig a Szent Borbála téri parkolótól az Iparkamara előtti gyalogos átkelőhelyig.

fotó: tatabányapont

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.