Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 13. 10:14, péntek | Helyi sport

Utánpótlás korú ökölvívók olimpiája Sárospatakon

Utánpótlás korú ökölvívók olimpiája Sárospatakon

2012. április 4-7 között Sárospatakon rendezték az utánpótlás korú ökölvívók olimpiáját. Tatabányáról 5 fő vett részt az óriási létszámú versenyen, ahol közel 300 induló volt.

A nagy létszámnak köszönhetően a selejtezők során már az első nap minden versenyzőnek meg kellett küzdeni a továbbjutásért.
A Tatabányai Sport Club versenyzői közül Tar Sándor 46 kg-ban sikeresen vette az akadályokat a selejtezők során, így két versenyző legyőzését követően ( akik korábbi magyar bajnokok voltak ) eljutott az elődöntőig, ahol a döntőbe jutásért egy fizikálisan erős versenyzővel küzdött meg és 4:1 arányban pontozással alul maradt.
A nehéz küzdelmek után a dobogón bronzérmet vehetett át. Nyvelt Patrik 50 kg-ban mérette meg magát, az elődöntőbe jutásért a későbbi bajnokkal küzdött meg, ahol szoros mérkőzésen nagy küzdelemben maradt alul, így végül az 5. helyen végzett.
57 kg-ban Horváth Ádám képviselte színeinket és szintén szoros mérkőzésen 3:2 arányú pontozással a későbbi bronzérmes búcsúztatta a további küzdelmektől.
Váradi Renátó 63 kg-ban Papi Bence vecsési versenyzővel küzdött meg a továbbjutásért a selejtezők során és kemény csatában szoros pontozással búcsúzott a versenytől, így végül 9. helyezett lett.
Stettner Kevin 66 kg-ban a selejtező első napján sikeresen vette az akadályt és 5:0 arányú pontozással győzte le ellenfelét. Az elődöntőbe jutásért a későbbi ezüstérmestől kapott ki, így a 6. helyezést szerezte meg.
Felkészítő edzők Berki Károly és Rózsa András.

A következő lehetőség, ahol a tatabányai ökölvívók ismételten megmérettetik magukat, 2012. április 28-án Székesfehérváron lesz a Herman István Emlékversenyen.
A versenyzőkön kívül, egy tatabányai bíró is képviselte városunkat Babai Sándor személyében, aki elmondta, hogy egy nagyon jó színvonalú nívós versenyen vett részt, ahol sok új tehetséges utánpótlás korú versenyzőt láthatott.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt